Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Adobe, Acrobat, Flash, Reader er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande.

Apple, macOS, Mac, Mac Pro, MacBook, MacBook Air, App Store, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari er varemærker tilhørende Apple Inc.

Arm er et registreret varemærke tilhørende Arm Limited (eller dets datterselskaber) i USA og/eller andre steder.

BlackBerry ejes af Research In Motion Limited og er registreret i USA og kan være under behandling eller registreret i andre lande.

Cloudflare, Cloudflare-logoet og Cloudflare Workers er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende Cloudflare, Inc. i USA og andre jurisdiktioner.

Dropbox er et varemærke tilhørende Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Earth, Google Chrome, Google Play, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube, Android er varemærker tilhørende Google LLC.

Huawei er et varemærke tilhørende Huawei Technologies Co., Ltd.

Intel, Celeron og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

IOS er et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dennes datterselskaber i USA og andre lande.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller dennes associerede selskaber.

Linux er et varemærke tilhørende Linus Torvalds, registreret i USA og andre lande.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemærker, der tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemærke tilhørende Mail.ru LLC.

Microsoft, Microsoft Edge, ActiveX, Direct3D, Windows, Windows Media, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, SuperFetch, Bing er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Mozilla, Firefox og Thunderbird er varemærker tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

VMware er et registreret varemærke tilhørende VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiktioner.